زمان مطالعه: 16 دقیقه
در روزهای اول راه اندازی وب سایت ، ممکن است یک یا چند کاربر در سایت خود داشته باشید ، اما به تدریج با گذشت زمان و با توسعه سایت ، تعداد کاربران افزایش می یابد.
به عنوان مثال ، اگر در روز اول شخصی به عنوان مدیر کل و نویسنده تنها کاربران وردپرس در سایت شما بودند ، ممکن است پس از مدتی به یک متخصص سئو ، نگهدارنده سایت و مترجم به عنوان نقش های کاربر وردپرس نیاز داشته باشید.
سطح دسترسی در وردپرس به طور پیش فرض برای هر کاربر تنظیم شده است. اگر می خواهید سطح جدیدی از دسترسی ایجاد کنید یا اگر می خواهید دسترسی کاربران را به دلایل امنیتی محدود کنید ، چه می کنید؟ در این مقاله ، می خواهیم بهترین افزونه را برای ارائه سطح دسترسی در وردپرس به شما معرفی کنیم.
علاوه بر ایجاد نقش کاربر جدید و ویرایش سطح دسترسی کاربر در وردپرس ، برخی از این افزونه ها امکان ایجاد محدودیت در بخشهای سایت را برای نمایش بازدیدکنندگان و مشترکین در سایت فراهم آورده اند.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: خرید بهترین هاست
بهترین افزونه برای دادن سطح دسترسی در وردپرس
تصور کنید که یک روز صبح ، وقتی پیشخوان وردپرس را باز می کنید ، متوجه می شوید که یک کاربر وردپرس نظرات سایت را به دلخواه خود حذف کرده است یا اینکه کاربر با نصب یک افزونه تغییر مسیر ، برخی از مطالب سایت را هدایت کرده است.
در این مقاله ، ما تعدادی پلاگین امنیتی خوب وردپرس را به دوستان عزیز شما ارائه داده ایم ، اما در این مقاله سطوح دسترسی را مشخص کرده و با استفاده از این افزونه نقش های کاربر را در وردپرس تغییر می دهیم. البته این دسته به افزایش امنیت سایت ارتباطی ندارد.
افزونه Advanced Access Manager
تعداد نصب فعال: بیش از 100,000
افزونه Advanced Access Manager که به اختصار AAC شناخته می شود ، بهترین افزونه برای ارائه سطح دسترسی در وردپرس است. این پلاگین برای ایجاد کاربر جدید و ویرایش سطح دسترسی استفاده می شود و ویژگی های آن شما را متحیر می کند.
به عنوان مثال ، اگر می خواهید نویسنده سایت به حذف پست ها دسترسی نداشته باشد ، به سادگی علامت گزینه delete_posts را در برگه capabilities بردارید. البته ، همه چیز به ایجاد یا حذف سطح دسترسی ارتباطی ندارد!
افزونه AAC به راحتی به شما این امکان را می دهد تا پس از ورود و خروج از پیشخوان ، مشاهده 404 صفحه در سایت یا بررسی خطای عدم دسترسی ، کاربر وردپرس را به صفحه مورد نظر هدایت کرده یا پیام مورد نظر را نمایش دهید.
البته ویژگی های این افزونه فقط به نقش های سفارشی وردپرس محدود نمی شود. در بخش “users و visitors” ، سطح دسترسی اعضای سایت یا حتی بازدیدکنندگان را به قسمت های مختلف سایت محدود کنید یا به محض دریافت خطای 404 آنها را به مقصد مورد نظر هدایت کنید.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: آموزش ساخت منو در وردپرس
امکانات بارز این افزونه:
- امکان تعریف نقش کاربری جدید در وردپرس
- تغییر دسترسی کاربران در وردپرس به تفکیک هر شخص
- امکان تغییر نام نقش های کاربری
- تغییر دسترسی به روت های API سایت
- امکان تعیین قانون دسترسی یه یک URI خاص برای هر نقش یا کاربر
- مدیریت دسترسی کاربران عضو یا بازدیدکنندگان عادی
- امکان ریدایرکت یا نمایش پیغامهای ویژه به نقش های کاربری سایت
- استفاده از احراز هویت JWT جهت انتقال امن اطلاعات
جهت دانلود افزونه Advanced Access Manager اینجا کلیک کنید.
افزونه User Role Editor
تعداد نصب فعال: بیش از 600,000
افزونه User Role Editor یکی از بهترین افزونه های کنترل دسترسی در وردپرس است و در دو نسخه رایگان و پرمیوم موجود است.
به محض نصب این افزونه ، گزینه جدیدی به نام capabilities به قسمت کاربر وردپرس اضافه می شود.
عملکرد این گزینه مشخص است! فقط با یک کلیک می توانید از نقش کاربر به دسترسی غیرضروری جلوگیری کنید و یا به سطح دسترسی کاربر اضافه کنید.
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید ، هر یک از منوهای پیشخوان وردپرس در یک دسته بندی ذکر شده اند و دسترسی به هر قسمت از آن قسمت از وردپرس را می توان با سطح دسترسی تعیین کرد.
به عنوان مثال ، شما می توانید به مدیر فروش در سایت خود اجازه دهید افزونه ها را نصب و به روز کند ، اما نمی تواند افزونه های سایت را حذف کند ، اما مدیر فروش است و با افزونه های وردپرس WooCommerce سر و کار دارد.
در افزونه User Role Editor می توانید نقش های کاربر جدید را مشخص کنید یا یکی از نقش های فعلی کاربر را کپی کنید.
به عنوان مثال فرض کنید شما قبلاً یک کارشناس سطح بالای SEO را منصوب می کردید و اکنون می خواهید شخص دیگری را با همان نقش کاربری و همان سطح کاربر تعیین کنید! مشکلی نیست ، هنگام تعریف نقش کاربر جدید ، مشخص کنید که نقش جدید باید از کدام نقش کپی شود.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: بهترین صفحه ساز های وردپرس چیست؟
امکانات بارز این افزونه:
- امکان افزودن نقش کاربری جدید در وردپرس
- ویرایش یکجای نقش های کاربری با دکمه grant roles
- مدیریت دسترسی هرکدام از کاربران وردپرس به منوها و گزینه های وردپرس
- مدیریت سطوح دسترسی کاربران به ویجت های سایت (نسخه پرمیوم)
- پشتیبانی از سایت چندزبانه (نسخه پرمیوم)
جهت دانلود افزونه User Role Editor اینجا کلیک کنید.
افزونه Members
تعداد نصب فعال: بیش از 200,000
چنانچه نصب یک افزونه فارسی مدیریت دسترسی کاربران ترجیح میدهید، افزونه members را به عنوان یکی از بهترین افزونه های ویرایش نقش کاربر در وردپرس معرفی میکنم.
این افزونه کمی متفاوت از دو افزونهی قبلی است. در این افزونه امکان مدیریت سطح دسترسی کاربران وردپرس به تفکیک هرشخص وجود ندارد، بلکه میتوانید یک نقش کاربری جدید را با دسترسی های موردنظر تشکیل دهید و یا سطح دسترسی کاربران فعلی را ویرایش کنید.
همچنین این قابلیت وجود دارد گه سایت خود را به حالت خصوصی تغییر دهید و دسترسی به بخشهای مختلف آن را براساس نقش کاربران تعیین کنید!
یکی از مزایای بسیار خوب این افزونه استفاده از اددان برای گسترش امکانات است. ساده تر بگویم، بسیاری از افزونه هایی که برای دادن سطح دسترسی در وردپرس استفاده میشوند ممکن است با سایر افزونهها تداخل ایجاد کنند، اما پلاگین Members با ارائه یکسری اددانهای رایگان و غیررایگان امکان همگام سازی با اکثر افزونههای مهم (مثل ووکامرس)، صفحات پرداخت و ایمیل مارکتینگ را فراهم کردهاست.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه:فایل htaccess کجاست؟
امکانات بارز این افزونه:
- اضافه کردن نقش کاربری جدید در وردپرس
- تغییر سطح دسترسی نقش های کاربری به بخش های مختلف سایت (منوهای وردپرس، دسته بندی، برچسب و …)
- امکان خصوصی سازی وبسایت و ریدایرکت بازدیدکنندگان به صفحه ورود به سایت
- دارای اددان و افزودنیهای متعدد
- یکپارچه سازی با افزونه ووکامرس، متاباکس و سرویس های پرداخت، ایمیل مارکتینگ
- دارای اددان قفل کننده محتوای سایت (غیررایگان)
جهت دانلود افزونه Members اینجا کلیک کنید.
افزونه PublishPress Capabilities
تعداد نصب های فعال: بیش از 90،000
یکی دیگر از افزونه های خوب برای تعیین سطح دسترسی کاربر در وردپرس ، پلاگین PublishPress Capanunities است. گزینه های این افزونه بسیار بی دقت است و من شخصاً نمی توانم با بی نظمی های این پلاگین کنار بیایم ، اما با وجود این مشکلات ، این افزونه ویژگی های فوق العاده ای را برای شما فراهم می کند.
افزونه PublishPress Capuits به شما امکان می دهد دسترسی دقیق به سایت وردپرس خود را کنترل کرده و سطح دسترسی مدیر کل تا مشترک را به انواع محتوا، محصولات، دسته بندی، برچسبها و سایر بخشهای سایت مدیریت کنید.
یکی از ویژگی های خوبی که این افزونه برای تغییر نقش های وردپرس فراهم می کند ، امکان تغییر نام نقش های سفارشی وردپرس است.
به عنوان مثال میتوانید نام نقش کاربری shop manager را که پس از نصب ووکامرس به طور خودکار به وردپرس اضافه میشود را به مدیر فروش تغییر دهید.
امکان بایگانی و دسترسی به نقش های کاربر از دیگر مزیت های افزونه PublishPress Capunities است که آن را به بهترین افزونه کنترل دسترسی در وردپرس تبدیل کرده است.
همانطور که می دانید ، برای تهیه نسخه پشتیبان از سایت وردپرس ، باید یا از هاست استفاده کنید و یا از افزونه پشتیبان وردپرس استفاده کنید ، اما در رابطه با تهیه نسخه پشتیبان از نقش کاربر خاص ، پلاگین PublishPress Capunities این قابلیت را فراهم می کند.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: بهترین افزونه سئو رایگان چیست؟
امکانات بارز این افزونه:
- ایجاد نقش کاربری جدید
- امکان کپی از یکی از نقش های کاربری فعلی برای ایجاد کاربر وردپرس
- محدود کردن دسترسی به مدیریت نوشتهها، محصولات فروشگاه، برگهها ،رسانه، دستهها و سایر گزینهها
- امکان تغییر نام نقش کاربری در وردپرس
- قابلیت بکاپ گیری از کاربران وردپرس و دسترسی آنان
- امکان restore یا بازگردانی بکاپ
جهت دانلود افزونه PublishPress Capabilities اینجا کلیک کنید.
افزونه Adminimize
تعداد نصب فعال: بیش از 200،000
Adminimize را می توان بهترین افزونه برای محدود کردن دسترسی به وردپرس دانست. برخلاف سایر افزونه ها برای تغییر دسترسی کاربر ، این افزونه به طور خاص بر محدود کردن و کاهش دسترسی به نقش های مختلف کاربر تمرکز دارد و افزونه خوبی برای بهبود امنیت وردپرس است.
Adminimize به شما امکان می دهد در سایت مرور کنید و حتی طیف وسیعی از گزینه های بسیار دقیق را محدود کنید. به عنوان مثال ، نشان دهید که مدیر فروش مجاز به مشاهده تعداد کلمات نوشته شده و لینک منحصر به فرد در پیشخوان وردپرس نیست!
افزونه Adminimize ویژگی فوق العاده دیگری دارد که آن را به بهترین افزونه سطح دسترسی در وردپرس تبدیل می کند و قابلیت افزودن گزینه های سفارشی را دارد.
به زبان ساده ، اگر فکر می کنید گزینه شما محدود کردن کاربران در این افزونه نیست ، فقط یک شناسه یا کلاس را به مورد دلخواه اختصاص دهید و آن را در قسمت مخصوص این پلاگین برای کاربر مورد نظر پنهان کنید.
می خواهم به این نکته اشاره کنم که در پلاگین “Administration” ، با علامت زدن در هر کادر ، در واقع بیان می کنید که دسترسی یکسانی توسط کاربر باید انجام شود.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: آموزش رفع خطای 401 در وردپرس
امکانات بارز این افزونه:
- محدود کردن دسترسی به ویجتها، منو و زیرمنو های پیشخوان، متاباکس و سایر بخشهای وردپرس
- امکان محدودسازی تک تک گزینههای مرتبط با نوشتن برای هرکدام از نقش های کاربری
- قابلیت اضافه کردن گزینه های سفارشی برای سلب دسترسی به المان های وردپرس
- امکان import و export با فرمت .json
جهت دانلود افزونه Adminimize اینجا کلیک کنید.
افزونه WPFront User Role Editor
تعداد نصب فعال: بیش از 60،000
WPFront User Role Editor یک افزونه کنترل دسترسی کاربر است که علاوه بر ویژگی های مورد نظر ، از قابلیت تغییر نقش کاربر در یک بار یا هدایت کاربر به محض ورود یا خروج از پیشخوان ، پشتیبانی می کند.
این افزونه در دو نسخه رایگان و پرمیوم در دسترس است. در نسخه رایگان این افزونه می توانید نقش اصلی و رمز عبور را برای کاربر مورد نظر مشخص کنید.
با گزینه Migrate Users ، امکان انتقال گروهی از کاربران با همان نقش کاربر به نقش کاربر دیگر نیز وجود دارد. به عنوان مثال ، همه نویسندگان سایت را به ویرایشگر تغییر دهید!
اگر به هر دلیلی نمی خواهید کاربر وردپرس پس از ورود به وردپرس وارد پیشخوان شود ، فقط کافی است او را به URL مورد نظر هدایت کنید تا به محض ورود به وردپرس به صفحه دیگری غیر از پیشخوان هدایت شود.
البته این ویژگی را با حذف صفحه ورود یا تغییر URL صفحه ورود (wp-admin) اشتباه نگیرید ، این ویژگی معمولاً در افزونه های امنیتی وردپرس وجود دارد و هیچ ارتباطی با این مشکل ندارد.
با این حال ، اگر به دنبال چنین ویژگی هایی برای نقش های کاربر در سایت هستید و می خواهید دسترسی هر کاربر به بخشهای مختلف مانند رسانه ها ، فرم ها ، نشریات و غیره را کنترل کنید ، WPFront User Role Editor گزینه خوبی است.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: معرفی افزونه چت با مشتری
امکانات بارز این افزونه:
- تغییر دسترسی کاربران به افزونهها، نوشتهها، فرمها و سایر بخشهای مهم وردپرس
- ریدایرکت کاربر به محض ورود یا خروج از پیشخوان
- دارای دکمه select all برای انتخاب گروهی دسترسیها
- مدیریت دسترسی کاربران به قالبها، گالری تصاویر و اسلایدشوها (نسخه حرفهای)
- امکان ایمپورت و اسکپورت (نسخه حرفهای)
- سازگاری با وردپرس شبکه یا چندسایته (نسخه حرفهای)
جهت دانلود افزونه WPFront User Role Editor اینجا کلیک کنید.
افزونه Remove Dashboard Access
تعداد نصب های فعال: بیش از 40000
با استفاده از این افزونه می توانید از ورود سایر کاربران سایت به پیشخوان وردپرس در هر کجا سایت جلوگیری کنید. نه با تغییر URL ورود به سیستم ، بلکه با هدایت مجدد آن به آدرس مورد نظر! تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که دسترسی پیشخوان وردپرس را فقط به مدیر کل ، مدیر کل و ادیتور سایت یا مدیر کل و ویرایشگر و نویسنده بدهید.
در این حالت ، به محض ورود به پیشخوان ، سایر نقش های کاربر وردپرس به پیوندی که مشخص کرده اید هدایت می شوند.
افزونه Remove Control Panel از ویژگی جالبی برخوردار است که از دسترسی کاربران به پیشخوان وردپرس جلوگیری می کند و می توان نقش های کاربر را بر اساس مجوزهایی که ندارند انتخاب کرد.
به عنوان مثال اگر در تصویر زیر در جلوی گزینه limit by capability گزینه active_plugins را فعال کنید، در واقع به افزونه دستور میدهید که “کاربرانی که به فعالسازی افزونه ها دسترسی ندارند نباید به پیشخوان وردپرس هم دسترسی داشته باشند”.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: چگونه خطای 503 را برطرف کنیم؟
امکانات بارز این افزونه:
- بستن دسترسی کاربران به پیشخوان وردپرس از طریق ریدایرکت
- امکان مجاز کردن مدیرکل، ادیتور و نویسنده
- امکان محدودسازی کاربران براساس دسترسیهایی که ندارند
- قابلیت غیرفعال کردن نوار ابزار یا تولبار پیشخوان
- امکان نمایش پیغام سفارشی در صفحه لاگین به پیشخوان وردپرس
جهت دانلود افزونه Remove Dashboard Access اینجا کلیک کنید.
تعداد نصب های فعال: بیش از 10000
جدیدترین افزونه ای که ما به عنوان بهترین افزونه برای ارائه سطح دسترسی در وردپرس ارائه خواهیم داد با سایر افزونه های این صفحه تفاوت کمی دارد.
این افزونه برای محتوای خصوصی برای قفل کردن یا اصطلاحاً خصوصی سازی بخشی از محتوای سایت استفاده می شود. روند کار بسیار ساده است ، فقط کافیست یک کد کوتاه برای بخشی که می خواهید فقط روی نقش های کاربر خاص نشان داده شود اضافه کنید!
به عنوان مثال ، محتوای موجود در کد کوتاه زیر فقط برای بازدیدکنندگان عادی سایت نمایش داده می شود و سایر کاربرانی که به سایت وارد می شوند قادر به دیدن آن نخواهند بود (مانند مشترک ، مدیر فروش و غیره)
[private role=”visitor-only”]این متن خصوصی به بازدیدکنندگان نمایش داده میشود[/private]اگر در مورد پلاگین Private Content دنبال اطلاعات بیشتری هستید و نمیدانید چطور برخی کاربران را مجاز به مشاهده محتوا کنید این مطلب در گیتهاب مرجع شماست.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک کنید.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: رفع خطای fatal error در وردپرس
در آخر ، به یاد داشته باشید که محدود کردن دسترسی به سایت کاربر وردپرس همیشه به معنای اعتماد به کاربر نیست. گاهی اوقات بهتر است از دسترسی غیرضروری کاربر جلوگیری کنید تا از بروز مشکلات امنیتی در سیستم جلوگیری شود.
با این حال ، با نصب پلاگین کنترل دسترسی کاربر ، می توانید با خیال راحت کاربر را اضافه کرده و در صورت تمایل ، سطح دسترسی وی را کم یا زیاد کنید.
توجه: مراقب باشید به اشتباه دسترسی خود را محدود نکنید ، زیرا در نهایت باید پلاگین را حذف و نصب کنید. در برخی موارد ، حتی ممکن است لازم باشد پلاگین را با نام دیگری یا جداول پایگاه داده مربوطه قبل از نصب مجدد نصب کنید.
در آخر از اینکه مقاله “بهترین افزونه سطح دسترسی در وردپرس” را مطالعه کردید متشکریم. اگر پیشنهاد یا تجربه ای دارید ، مشتاقانه منتظر خواندن آن هستیم