آموزش تصویری نصب وردپرس روی لوکال هاست در ویندوز 10 با xampp

نصب وردپرس روی لوکال هاست با xampp

زمان مطالعه: 6 دقیقه

آموزش تصویری نصب وردپرس روی لوکال هاست موضوعی است که در این مقاله میخواهیم به آن بپردازیم و روش نصب وردپرس روی ویندوز و لوکال هاست را با استفاده از زمپ سرور آموزش دهیم. اگر شما هم بدنبال آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست هستید بهتون پیشنهاد میکنم این مقاله را از دست ندهید.

نصب وردپرس در لوکال هاست ویندوز با نرم افزار XAMPP

نصب وردپرس در لوکال هاست: برای آزمایش افزونه ها ، به روزرسانی ها و سایر تغییرات وب سایت خود قبل از نمایش آن به بازدیدکنندگان وب سایت ، بهترین راه نصب وردپرس در لوکال هاست ویندوز است.

با استفاده از xampp میخواهیم وردپرس را روی ویندوز نصب کنیم. همچنین میتوانید از نرم افزار wamp که ساختاری مشابه زمپ دارد نیز استفاده کنید ، در این مقاله به شما نحوه نصب وردپرس در لوکال هاست ویندوز با نرم افزار XAMPP را آموزش میدهیم

مقاله پیشنهادی برای مطالعه: خرید بهترین هاست

خرید بهترین هاست

localhost چیست؟ و چرا ما باید وردپرس را به صورت لوکال نصب کنیم؟

اگر تا به حال امتحان کرده باشید، فایل های اینترنتی مانند html به راحتی در سیستم عامل و مرورگر اجرا می شوند و به برنامه خاصی نیاز ندارند ، اما فایل های وردپرس به برنامه های جانبی mysqp و Apache نیاز دارند

و به دلیل اینکه سیستم عامل قادر به نمایش فایل ها php نیست ( سیستم عامل هایی چون xp و 7 , vista , 8 ,8.1 و 10 ) ، در واقع با استفاده از لوکال هاست قادر هستید تا دقیقا مشابه یک سایت آنلاین بر روی کامپیوتر خود ایجاد کنید

و در داخلش نسبت به طراحی و یا حتی آموزش در زمینه طراحی سایت بپردازید بدون اینکه نیازی به خرید دامنه و هاست داشته باشید (به صورت کاملاً رایگان ) ، مهارت خود را هم در زمینه طراحی سایت و پوسته ها و پلاگین های وردپرس بیشتر و بیشتر کنید.

مقاله پیشنهادی برای مطالعه: آموزش نصب بسته نصب آسان وردپرس

نصب وردپرس روی لوکال هاست با xampp

در نتیجه ، Localhost یک بستر سرور واقعی (میزبان) به رایانه ما ارائه می دهد و دقیقاً مانند یک سایت آنلاین ، ما در Localhost کار می کنیم و بخشهای مختلف یک سایت را می سازیم.

نرم افزار XAMPP چیست؟

زمپ سرور رسماً به عنوان ابزاری برای توسعه طراحی شده است که به طراحان و برنامه نویسان وب اجازه می دهد بدون نیاز به دسترسی به اینترنت ، کارهای خود را روی رایانه های خود آزمایش کنند.

در حقیقت ، از xampp گاهی اوقات برای سرویس دهی صفحات وب در اینترنت استفاده می شود و با برخی اصلاحات به اندازه کافی ایمن خواهد بود.

زمپ همچنین پشتیبانی خوبی برای ایجاد و ویرایش پایگاه داده در MySQL ، اس‌کیوال لایت و سایر موارد فراهم می کند. می توانید جداول جدید ایجاد کنید ، سوابق را اضافه یا حذف کنید ، در پایگاه داده جستجو کنید و موارد دیگر.

برای ساخت وب سایت محلی وردپرس در ویندوز ، شما باید دارای نرم افزار وب سرور (Apache) با PHP و MySQL با phpmyadmin برای پایگاه داده باشید.

PHP یک زبان برنامه نویسی است برای خروجی و ارسال داده به پایگاه داده ، MySQL یک نرم افزار مدیریت پایگاه داده است که برای اجرای وردپرس نیز به آن نیاز داریم.

نصب PHP و MySQL به صورت جداگانه برای مبتدیان بسیار دشوار است ، این زمانی است که XAMPP ظاهر می شود.

XAMPP به شما امکان می دهد وب سایت های وردپرس را به صورت محلی ایجاد کنید. نرم افزار سیستم Xampp برای سیستم عاملهای ویندوز ، مک و لینوکس قابل دانلود و نصب است.

مقاله پیشنهادی برای مطالعه: آموزش نوشتن مطلب در سایت

آموزش نصب Xampp

برای نصب نرم افزار XAMPP ، باید نسخه مربوط به سیستم عامل خود را دانلود کنید. صفحه مربوط به نرم افزار XAMPP می گوید کدام نسخه ها برای کدام یک باید دانلود شوند. برای دانلود برنامه XAMPP ، به صفحه دانلود XAMPP مراجعه کنید.

مرحله 1: نرم افزار XAMPP را نصب کنید

مراحل نصب xampp بسیار آسان است و با عکس های زیر ادامه دهید.

سایت دانلود xampp

آموزش نصب زمپ سرور

آموزش نصب xampp

نصب زمپ سرور

blank

هنگام نصب در این مرحله ، می توانید یک تصویر مشابه را در زیر باز کنید و اجازه دسترسی به فایروال را درخواست کنید ، که به دلیل فعال بودن فایروال ویندوز در این آموزش درخواست نمی شود ، اما اگر با این پیام مواجه شدید ، کافیست بر روی دکمه اجازه دسترسی کلیک کنید و مجوز را صادر کنید.

تنظیم فایروال ویندوز

نصب xampp server

نصب به پایان رسید ، برای اجرا شدن apache و mySQL بر روی دکمه استارت کلیک کنید.

اجرای دیتابیس و آپاچی رو زمپ

در صورتی که به حالت سبز رنگ بودن به درستی انجام شده و برای تست لوکال هاست بر روی دکمه admin – apache و یا مرورگر خودتون رو باز کرده و به آدرس https://localhost مراجعه کنید ، اگر کار نصب به درستی انجام شده باشد در مرورگر صفحه ای مانند تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد.

دیتابیس در xampp

مرحله 2: وردپرس را دانلود کنید

آخرین نسخه فارسی وردپرس را از طریق این لینک بارگیری کنید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست

مرحله 3 :‌ نصب وردپرس در لوکال هاست ویندوز

فایل zip وردپرس دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و وارد پوشه wordpress شوید ، سپس محتوای آن را کپی کرده و درایو C/XAMPP/htdocs وارد پوشه htdocs شوید و در داخل فولدر htdocs محتویات کپی شده را انتقال دهید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست ویندوز

سپس در مروگر خود تایپ نمایید https://localhost و کلید اینتر را بزنید تا صفحه نصب وردپرس همانند تصویر زیر برای شما نمایان گردد:

آموزش نصب وردپرس روی ویندوز

در این صفحه بر روی دکمه ” بزن بریم ! ” کلیک نمایید تا وارد صفحه جدید همانند تصویر زیر شوید :‌

آموزش نصب وردپرس روی ویندوز

قبل از رد شدن از این مرحله و توضیح دادن آن باید یک دیتابیس جدید بسازید . که برای ساخت یک دیتابیس جدید طبق راهنمای زیر عمل نمایید :

https://localhost/phpmyadmin را در مرورگر خود تایپ کنید و از فهرست بالای صفحه بر روی منوی database کلیک کرده و در قسمت Database Name یک نام دلخواه ایجاد کنید (به عنوان مثال iwp_test) و سپس بر روی دکمه create کلیک کنید.

آموزش ساخت دیتابیس

اکنون پایگاه داده شما ایجاد شده است و شما باید پایگاه داده را مطابق تصویر زیر قسمت های نام پایگاه داده ، نام کاربری پایگاه داده و رمز پایگاه داده مشخص کنید (معنی پایگاه داده همان دیتابیس است)

آموزش نصب وردپرس روی ویندوز

پس از پر کردن فیلدها ، بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید تا وردپرس خود را نصب کنید. اگر مشکلی وجود نداشته باشد ، صفحه ای مانند صفحه زیر را پیدا خواهید کرد که باید روی دکمه نصب کلیک کنید:

نصب وردپرس روی ویندوز

در صفحه جدید ، که آخرین قسمت نصب وردپرس است ، باید اطلاعات سایت وردپرس خود را وارد کنید و در آخر بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک کنید.

مقاله پینشهادی برای مطالعه: نحوه بروزرسانی قالب وردپرس

blank

وردپرس شما به راحتی نصب شده است و حالا میتوانید با نام کاربری و رمز عبوری که انتخاب نموده اید وارد کنترل پنل یا پیشخوان وردپرس شوید و از امکانات آن لذت ببرید.

منبع: نیکان وردپرس

5 4 رای ها
امتیازدهی به مقاله

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

آخرین مقاله‌ها

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها