زمان مطالعه: 10 دقیقه
آموزش مطلب گذاری در وردپرس موضوعی است که در این مقاله میخواهیم به آن بپردازیم، در حالی که برخی اضافه کردن پست جدید و مقاله به وردپرس را کاملاً واضح و آسان می دانند. اما بسیاری از مبتدیان آن را پیچیده و گیج کننده می دانند. حتی بعضی اوقات حتی کاربران حرفه ای از همه ویژگی های صفحه ویرایش متن و ابزار نوشتن در وردپرس اطلاع ندارند.
بنابراین اگر می خواهید اصول نوشتن مطالب در وردپرس را بیاموزید ، با ما همراه باشید. در این آموزش ، ما تمام ویژگی های صفحه ویرایش پست و نحوه استفاده از آنها برای ایجاد محتوا را به شما معرفی خواهیم کرد.
آموزش نوشتن مقاله در وردپرس
برای شروع نوشتن یک پست وردپرس ، روی “افزودن نوشته” در منوی “پیشخوان” کلیک کنید. صفحه ای مانند صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد که تمام اجزای آن را بررسی می کند.
عنوان نوشته: در این قسمت باید عنوان پست خود را وارد کنید.
پیوند یکتا: وردپرس پس از وارد کردن عنوان ، به طور خودکار ساختار URL را بر اساس عنوان پست شما ایجاد می کند. با کلیک روی دکمه ویرایش می توانید URL پست خود را ویرایش کنید.
افزودن پرونده چند رسانه ای: برای افزودن تصویر یا فیلم ، روی دکمه “افزودن پرونده رسانه” کلیک کنید. پنجره جدیدی با دو برگه “بارگذاری پرونده” و “کتابخانه با پرونده های رسانه ای” باز می شود.
اگر تصویر شما قبلاً بارگذاری شده است ، پرونده را از تب کتابخانه پرونده چند رسانه ای انتخاب کنید. در غیر این صورت ، روی تب “بارگذاری پرونده” کلیک کنید تا پرونده مورد نظر از سیستم شما انتخاب شود. در آخر ، روی دکمه گذاشتن در نوشته کلیک کنید تا عکس یا فیلم خود را در متن وارد کنید.
ویرایشگر دیداری و متن: در تب دیداری ، باید متن خود را وارد کنید. پس از وارد کردن متن ، می توانید روی تب متن کلیک کنید تا کد HTML ایجاد شده بر اساس تغییراتی که در تب دیداری ایجاد کرده اید را ببینید.
شمارش تعداد واژه ها: تعداد کلماتی که در متن وارد کرده اید در گوشه پایین سمت راست قسمت ویرایش متن نمایش داده می شود.
ذخیره خودکار پیش نویس ها: وردپرس هنگام نوشتن محتوا در یک ویرایشگر متن ، متن را به صورت پیش نویس ذخیره می کند و از محتوای شما محافظت می کند.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: خرید بهترین هاست
گزینه هایی برای انتشار ابزار نوشتن در وردپرس
صفحه ویرایش پست وردپرس دارای دو ستون است. ستون سمت راست شامل قسمت عنوان و محتوای متن است و ستون سمت چپ شامل متاباکس های مختلف پیکربندی است.
انتشار متاباکس جایی است که تمام گزینه های مدیریت پست برای پست شما قرار دارد و شامل موارد زیر است:
ذخیره پیشنویس: پستی را که می نویسید به عنوان پیش نویس ذخیره می کند. البته وردپرس این کار را به صورت خودکار انجام می دهد.
پیش نمایش: با کلیک بر روی این دکمه در یک پنجره جدید ، پیش نمایش پست شما نمایش داده می شود. می توانید ببینید پست شما پس از ارسال در سایت به چه صورت خواهد بود.
وضعیت: در اینجا می توانید وضعیت پست خود را تنظیم کنید. به طور پیش فرض ، وردپرس وضعیت پست را در حالت پیش نویس قرار می دهد. با کلیک روی لینک ویرایش می توانید وضعیت پست خود را تغییر دهید.
قابلیت مشاهده: این گزینه هم بطور پیش فرض روی “عمومی” تنظیم شده است. با کلیک بر روی لینک “ویرایش” گزینه های دیگر را می توانید مشاهده کنید. اگر پست مهمی دارید که محتوای شاخصی دارد، می توانید گزینه “سنجاق کردن این نوشته در برگه نخست را فعال کنید.
رمزدار: با فعال کردن این گزینه ، می توانید پست خود را رمزگذاری کنید.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: آموزش تنظیمات دیدگاه در وردپرس
خصوصی: شما می توانید یک پست خصوصی در سایت خود ارسال کنید. این پست ها برای کاربرانی که حق ویرایش سایت را دارند قابل مشاهده است.
انتشار فوری: با انتخاب لینک ویرایش این گزینه می توانید زمان و تاریخ انتشار نشریه خود را مشخص کنید. با استفاده از این گزینه تعیین می کنید که پست های شما در چه تاریخی و زمانی منتشر شود.
انتقال به زباله دان: به شما امکان می دهد پست خود را حذف کنید. پست های حذف شده در سطل زباله باقی مانده و می توانید آنها را ظرف 30 روز برگردانید.
انتشار: با کلیک روی این دکمه ، پست شما در سایت منتشر می شود. توجه داشته باشید که اگر زمان انتشار را تعیین کرده باشید ، همزمان منتشر می شود و در سایت نمایش داده می شود.
آموزش نوشتن در وردپرس بخش ساختار
شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که از چه “ساختاری” می توان در انتشار استفاده کرد؟ بیایید به هر یک از آنها نگاه کنیم:
استاندارد: قابل استفاده برای تمامی نوشته های اصلی سایت است.
حاشیه: تعداد کمی از قالب ها از این ساختار پشتیبانی می کنند و برای پست هایی انتخاب می شوند که مربوط به موضوع اصلی سایت شما نیستند.
تصویر: این ساختار برای پستهایی که شامل مجموعه ای از عکسها یا گالریهای تصاویر است مناسب می باشد. توجه داشته باشید که به طور پیش فرض وردپرس توانایی درج گالری تصاویر در متن را ندارد و برای این کار باید از افزونه مناسب استفاده کنید.
ویدئو: این ساختار برای پستهایی که حاوی فایلهای تصویری و ویدئو هستند مناسب است. توجه داشته باشید که وردپرس به طور پیش فرض توانایی جاسازی ویدئو در متن را ندارد ، بنابراین باید از افزونه مناسب استفاده کنید.
گفتاورد: برای درج پست هایی است که توسط شخص دیگری نقل قول شده است و شما قصد دارید آنها را در پست خود وارد کنید.
پیوند: این ساختار برای پستهایی مناسب است که حاوی یک یا چند پیوند یا پیوند به وب سایتهای دیگر است.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: آپدیت دستی قالب وردپرس
آموزش مطلب گذاری در وردپرس، دسته ها و برچسب ها
می توانید پست های خود را در دسته ها و برچسب ها سازماندهی کنید. دسته ها و برچسب ها به کاربران کمک می کند تا به راحتی به محتوای سایت شما دسترسی پیدا کنند. این امر همچنین باعث افزایش رتبه سئو سایت شما می شود.
تنها هدف دسته ها و برچسب ها سازماندهی محتوای شما برای بهبود قابلیت استفاده از سایت شما است. این بدان معناست که وقتی کاربر از سایت شما بازدید می کند،
می تواند به راحتی محتوای سایت را بر اساس دسته ها و برچسب ها مشاهده کند. دسته ها می توانند شاخه ها و زیر مجموعه ها داشته باشند.
برچسب ها برای توصیف جزئیات خاص پست های شما هستند. آنها کلمات کلیدی و فهرست پست شما در نظر گرفته می شوند. برای دسته بندی مطالب خود می توانید از برچسب ها استفاده کنید. برچسب ها بر خلاف دسته ها ، زیر شاخه یا زیر مجموعه ندارند.
به عنوان مثال ، اگر یک وبلاگ شخصی دارید که در آن درباره زندگی خود می نویسید ، پست های شما می تواند چیزی مانند موسیقی ، غذا ، مسافرت ، سرگرمی و کتاب باشد.
هنگام نوشتن پست درباره غذاهایی که می خورید ، پست شما باید در گروه مواد غذایی باشد. همچنین برچسب شما می تواند چیزی مانند پیتزا ، ماکارونی ، استیک و .. باشد.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: آموزش نصب cloudflare روی وردپرس
نحوه نوشتن برچسب و دسته بندی در وردپرس
شما می توانید در پیشخوان وردپرس، منوی نوشته ها به قسمت “دسته ها” بروید. نام و نامک دسته خود را وارد کنید و تعیین کنید که آیا می خواهید این دسته، دسته اصلی باشد یا زیرمجموعه یکی از دسته های ایجاد شده باشد. در نهایت “افزودن دسته جدید” کلیک کنید. توجه داشته باشید نامک به لاتین نوشته شود.
همچنین می توانید برای اضافه کردن دسته، در صفحه ویرایش پست در متاباکس دسته ها، روی افزودن دسته تازه کلیک کنید و دسته جدیدی را اضافه کنید. بهتر است قبل از اضافه کردن مطالب دسته های خود را ایجاد کنید.
برای افزودن برچسب ها ، به برگه برچسب ها در منوی نوشته ها بروید و برچسب های خود را اضافه کنید. همچنین می توانید در صفحه ویرایش نوشته در متابکس برچسب ها، برچسب جدیدی را اضافه کنید.
آموزش نوشتن در وردپرس، تصویر شاخص
بیشتر قالب های وردپرس از تصویر شاخص یا ارسال عکس های کوچک برای پست ها پشتیبانی می کنند. آخرین متاباکس در ستون سمت چپ مربوط به تصویر شاخص است. می توانید تصویری برای پست خود انتخاب کنید.
تنظیمات صفحه ابزار نوشتن وردپرس
برخی از گزینه ها به طور پیش فرض در صفحه ویرایش متن پنهان هستند. این گزینه ها معمولاً توسط افراد مبتدی استفاده نمی شوند. با این حال ، ممکن است به آنها نیاز داشته باشید.
روی دکمه تنظیم صفحه در گوشه بالا سمت چپ صفحه کلیک کنید. منویی با کادرهای انتخاب در کنار هر گزینه ظاهر می شود. می توانید هر یک از این گزینه ها را فعال کنید تا در صفحه ویرایش پست شما نمایش داده شوند.
بیایید برخی از این گزینه ها و نحوه استفاده از آنها را بررسی کنیم:
چکیده: با فعال کردن این گزینه ، یک متاباکس به زیر ویرایشگر متن شما اضافه می شود. می توانید خلاصه ای از پست خود را در این بخش اضافه کنید.
در حالت ایده آل ، شما باید خلاصه ای از پست خود را در صفحه اول و یک آرشیو از سایت خود داشته باشید. تمام مطالب فقط در یک صفحه پست نمایش داده می شود.
فرستادن بازتاب ها: این گزینه به شما امکان می دهد تا به سایر دارندگان وبلاگ اطلاع دهید که محتوای خود را به محتوای سایت آنها لینک داده اید.
زمینه های دلخواه: می توانید از این متا فیلد برای وارد کردن اطلاعات سفارشی در پست های خود استفاده کنید.
گفتگو: نظرات یک روش عالی برای جذب مخاطب شما است ، گاهی اوقات ممکن است بخواهید نظرات یک پست را فعال کنید. در این حالت ، کاربران می توانند درباره پست شما نظر ارسال کنند.
نامک: نام عنوانی است که در URL ها نشان داده می شود. وردپرس به طور خودکار از عنوان پست برای ایجاد URL استفاده می کند.
می توانید با کلیک روی دکمه “ویرایش” در زیر قسمت “عنوان پست” آن را تغییر دهید. همچنین می توانید گزینه “نامک” را فعال کرده و آدرس پست خود را در این متاباکس ویرایش کنید.
نویسنده: وردپرس به طور خودکار شما را به عنوان نویسنده پست معرفی می کند. از طریق این متاباکس می توانید کاربر دیگری را به عنوان نویسنده پست انتخاب کنید.
گزینه های اضافه شده توسط پلاگین های وردپرس
ما تاکنون فقط تنظیمات ویرایش پست ها را توضیح داده ایم که به صورت پیش فرض در وردپرس وجود دارد. بسیاری از افزونه های وردپرس متاباکس دارند که به ابزار نوشتن وردپرس اضافه می شوند.
مانند افزونه Yaost SEO که متاباکس آن در زیر ویرایشگر متن اضافه شده است.
نکاتی برای بهبود پست های وبلاگ شما
- اولین نکته هماهنگی هنگام انتشار پست ها است. سعی کنید پست های وبلاگ خود را مرتباً ارسال کنید. توصیه می کنیم هفته ای با 1 یا 2 پست شروع کنید و تعداد پست های خود را به تدریج افزایش دهید.
- سعی کنید ایده هایی برای پست های خود پیدا کنید که کاربران به دنبال آن هستند.
- پست های خود را تبلیغ و دنبال کنید و از بازخورد کاربران برای بهبود محتوای خود استفاده کنید.
سرانجام ، امیدواریم که این مقاله به شما در بهبود ایجاد پست و نحوه نوشتن در وردپرس کمک کرده باشد.
منبع: راستچین
مفید بود ممنون
خانم پریناز
خوشحالیم که براتون مفید بوده 🌹🙏