زمان مطالعه: 5 دقیقه
تنظیمات دیدگاه در وردپرس قسمت مهمی از سایت شماست که می تواند شمشیری دو لبه برای تجارت شما باشد. هم
کاربران را به سمت سایت جذب می کند و هم آنها را از سایت شما دفع می کند.
در این آموزش ، ما یاد خواهیم گرفت که چگونه نظرات وردپرس را با هم مدیریت کنیم. علاوه بر این ، ما به طور خلاصه روش های جلوگیری از نظرات هرزنامه در وردپرس را ذکر خواهیم کرد.
یکی از مهمترین قسمت های سایت تنظیمات کامنت ها در وردپرس
دیدگاه یا نظرات یکی از بخشهای اصلی یک سایت است که امکان ارتباط مستقیم با کاربران را فراهم می کند. اگر کامنت های وردپرس به خوبی مدیریت شود ، تعامل کاربران با سایت افزایش می یابد.
در نتیجه مدت زمان حضور آنها بیشتر شده و احتمال بازدید از سایر قسمت های سایت نیز افزایش می یابد. به این ترتیب مدیریت وردپرس به شما امکان می دهد وب سایت خود را از نظر سئو بهینه کنید.
با توجه به اهمیت این بخش ، ما بیشتر به شما آموزش می دهیم که چگونه نظرات وردپرس را مدیریت کنید و با بخش نظرات وردپرس آشنا شوید و از نظرات هرزنامه جلوگیری کنید.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: بهترین افزونه چت آنلاین چیست
آموزش مدیریت نظرات وردپرس
اهمیت مدیریت دیدگاه وردپرس به حدی است که بخش اساسی از وردپرس است. برای دسترسی به دیدگاه ها ، ابتدا باید وارد پیشخوان سایت وردپرس خود شوید.
سپس می توانید از منوی اصلی در سمت راست گزینه دیدگاه ها را کلیک کنید. در اینجا می توانید تمام نظرات ارسال شده برای پست های مختلف را مشاهده کنید. بعداً با امکاناتی که در این بخش وجود دارد بهتر آشنا می شویم.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: بهترین افزونه ساخت جدول
قسمت نظرات وردپرس را ببینید
با ورود به قسمت نظرات در وردپرس می توانید نام نویسنده نظر ، متن نظر و پستی را که نظر به آن پیوند داده شده است ، مشاهده کنید. شما می توانید نظرات خود را در این بخش بر اساس دسته های مختلف مانند نظرات در انتظار یا تأیید شده مشاهده کنید.
همچنین نظرات را انتخاب کنید و کارهای گروهی مانند پذیرفتن همه آنها را انجام دهید.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: خرید بهترین هاست
اما اینها همه ویژگی های برگه مدیریت نمایش وردپرس نیستند و برای دیدن تنظیمات بیشتر باید موس را روی متن نظر نگه دارید. در این حالت گزینه هایی مانند رد ، پاسخ ، ویرایش سریع ، ویرایش و کشیدن را به شما نشان می دهد.
بنابراین ، اگر نظر حاوی محتوایی است که فکر می کنید با قوانین سایت مجاز نیست ، ممکن است آن را نپذیرید. همچنین می توانید از این قسمت با گزینه “پاسخ” به نظرات کاربران خود پاسخ دهید.
همچنین می توانید نظر را با گزینه های ویرایش و ویرایش سریع ویرایش کنید. سرانجام ، اگر متوجه شدید که یک نظر هرزنامه است ، می توانید با گزینه جفنگ آن را به قسمت هرزنامه ارسال کنید یا با انتقال به سطل زباله آن را حذف کنید.
از کامنت های اسپم جلوگیری کنید
دیدگاه ها و نظرات مزایای زیادی برای سایت ها دارند ، اما مواردی مانند نظرات هرزنامه همیشه می توانند برای سایت شما مشکل ایجاد کنند. خوشبختانه ، وردپرس ویژگی های خوبی برای برخورد و جلوگیری از نظرات هرزنامه را ارائه می دهد.
می توانید نظرات ناخواسته را از قسمت نظرات وردپرس شناسایی کرده و آنها را به بخش “جفنگ” منتقل کنید. اما روش های بهتری برای جلوگیری از نظرات هرزنامه وجود دارد.
با رفتن به برگه “تنظیمات” در منوی اصلی وردپرس ، می توانید گزینه گفتگو را مشاهده کنید. با انتخاب این گزینه امکان دسترسی به تنظیمات بیشتر مشاهده فراهم می شود.
در این قسمت می توانید دیدگاه ها وردپرس را تنظیم کنید تا نویسنده نظر نام و آدرس ایمیل خود را برای ثبت نظر یا ثبت نام در سایت شما بنویسد.
همچنین می توانید از وردپرس بخواهید که ابتدا اجازه دهد همه نظرات به صورت دستی برای نمایش تأیید شوند ، یا فقط نظرات نویسندگانی که قبلاً نظرات آنها یک بار پذیرفته شده است ، بدون نیاز به تأیید نشان داده شود.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: آپدیت دستی قالب وردپرس
بستن بخش دیدگاه در وردپرس
اگر از تب نظرات برای ارسال نامه خوشتان نمی آید ، می توانید از تنظیمات وردپرس برای بستن نظرات استفاده کنید.
برای انجام این کار ، باید به صفحه ویرایش پست بروید یا یک پست جدید ایجاد کنید. این برگه معمولاً بخشی با عنوان گفتگو ندارد و شما باید گفتگوی و نظرات را از طریق تنظیمات صفحه فعال کنید.
بعد از نمایش جعبه گفت و گو، شما میتوانید تیک پذیرفتن دیدگاه و بازتاب برای این برگه را بردارید. این بخش نظرات مربوط به این پست را غیرفعال می کند تا زمانی که شما این اجازه کامنت گذاری مجدد را صادر نکنید امکان ایجاد دیدگاه برای کاربران وجود نخواهد داشت.
علاوه بر این در بخش “دیگر تنظیمات دیدگاهها” در زیر منو “گفت و گو” از بخش اصلی “تنظیمات” وردپردس نیز میتوانید دیدگاههای مربوط به مطالب ثبت شده را به صورت خودکار ببنید.
امیدوارم این مقاله برای آموزش نماهای وردپرس مفید باشد.
منبع: راست چین