زمان مطالعه: 11 دقیقه
فرق افزونه ویژوال کامپوزر و افزونه المنتور چیست؟ افزونه های Visual Composer (همچنین به عنوان ویژوال کامپوسر نیز شناخته می شوند) و المنتور دو سازنده صفحه وردپرس هستند که برای طراحی پارتیشن های گرافیکی زیبا مورد استفاده قرار می گیرند.
این دو افزونه فقط با کشیدن و رها کردن ، بدون نیاز به دانش برنامه نویسی ، صفحه را طراحی می کنند. وردپرس افزونه های زیادی برای ساخت صفحات دارد ، اما بحث این است که کدام افزونه بهتر است؟ در این مقاله ما به مقایسه افزونه های المنتور و افزونه Visual Composer خواهیم پرداخت.
تاریخچه افزونه صفحه ساز المنتور
در سال 2016 ، صفحه از elementor معرفی شد. با استفاده از افزونه المنتور ، شخصی سازی هر قسمت از سایت به راحتی در front end انجام می شود. پاپ آپ های خلاقانه ، بیش از 80 عنصر طراحی صفحه ، سازگاری با تمام قالب های وردپرس ، ترجمه به 50 زبان ، پشتیبانی از طرح بندی RTL و پلاگین های چند زبانه WPML و Polylang از ویژگی های افزونه المنتور است.
بیش از 3،000،000 سایت در دو سال گذشته از افزونه المنتور استفاده کرده اند. نسخه رایگان المنتور نیز در مخزن افزونه وردپرس و همچنین میتوانید نسخه المنتور پرو را خریداری و استفاده کنید.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: خرید بهترین هاست
افزونه Visual Composer Page Builder
Visual Composer Page Builder با بیش از 386،000 فروش و امتیاز 4.5 از پنج و در بیش از 2 میلیون سایت وردپرس یکی از پرفروش ترین سازندگان صفحه است. این افزونه صفحه ساز با تنظیمات زیاد ، استفاده آسان از ویژگیه کشیدن و رها کردن و ریسپانسیو بودن در بین کاربران بسیار محبوب شده است. بیش از 50 عنصر درجه یک ، 100 طرح از پیش تعریف شده ، 200 افزودنی ، 40 قالب شبکه ای و ابزار برای ایجاد صفحات SEO شده در Visual Composer Page Builder گنجانده شده است.
افزونه Visual Composer رایگان در مخزن وردپرس موجود نیست و باید از وب سایت این افزونه بارگیری شود و به صورت دستی بارگذاری شود.
مقایسه افزونه های المنتور و ویژوال کامپوزر
وقتی نام دو صفحه ساز المنتور و Visual Composer را می شنویم ، این سوال پیش می آید که کدام یک از این دو صفحه ساز بهتر است؟
برای پاسخ به این سوال ، ما عوامل رابط کاربر ، تنظیمات استایل ، الگوهای از پیش تعریف شده و عناصر این دو صفحه ساز را بررسی می کنیم. امیدواریم که بتوانید در پایان این مقاله تصمیم نهایی خود را بگیرید.
فرق رابط کاربری المنتور و ویژوال کامپوزر چیست؟
اولین چیزی که باید در مقایسه پلاگین های المنتور و Visual Composer به خاطر بسپارید ، رابط کاربری است.
اگر می خواهید سازنده صفحه ای انتخاب کنید که کار با آن آسان باشد و از آن لذت ببرید ، کدام صفحه ساز را انتخاب می کنید؟ رابط کاربری این نگرانی را برطرف می کند.
رابط کابری افزونه المنتور
المنتور شانس بیشتری برای به دست آوردن یک رابط کاربری خوب دارد. زیرا در حالت پیش نمایش زنده ، می توانید با کشیدن و رها کردن ، عناصر برگه را اضافه کرده و بلافاصله تغییرات را مشاهده و اصلاح کنید. می توانید از زبانه Advanced style چندین تنظیم را همزمان روی عناصر صفحه اعمال کنید.
رابط کاربری پلاگین ویژوال کامپوزر پریمیوم (WPBakery)
در حالی که المنتور می تواند ویژگی ها و عناصر صفحه ساز را به طور انحصاری از طریق Live Mode یا Front End در اختیار کاربران قرار دهد ، ویژوال کامپوزر امکان ویرایش صفحات در هر دو حالت Backend و Front Mode را فراهم کرده است.
Backend Editor: می توانید صفحات خود را با استفاده از بلوک های انتزاعی ایجاد کنید.
Interface Editor: می توانید صفحات خود را با استفاده از ویرایشگر زنده ایجاد کنید (دقیقاً مانند المنتور).
بیشتر افراد از Front End Editor استفاده می کنند.
اما در بعضی موارد نیاز به نمایش انتزاعی صفحه است که در این صورت از ویرایشگر backend استفاده می شود. ویرایشگرهای بک اند می توانند مفید باشند ، به عنوان مثال وقتی طرح روی صفحه کاغذ کشیده شده است و شما می خواهید آن را پیاده سازی کنید.
عناصر ویرایشگر backend در افزونه Visual Composer در تصویر زیر نشان داده شده است.
و ویرایشگر فرانت اند ویژوال کامپوزر شبیه تصویر زیر است.
برای افزودن عنصر Visual Composer برای نمایش پنجره Visual Composer Elements روی + کلیک کنید. برای ویرایش و پیکربندی هر المان ، روی نماد مداد المان کلیک کنید و در پنجره باز شده تغییرات لازم را انجام دهید.
در آخر ، توجه داشته باشیم که ویرایشگر پلاگین Visual Composer ویرایش دورن خطی (تایپ مستقیم در عناصر برگه سایت). و شما باید یک پنجره جدید برای تنظیمات المان باز کنید.
فکر می کنید کدام افزونه برنده مسابقه رابط کاربری است؟
اگر می خواهید صفحات خود را با کمک ویرایشگر زنده بسازید ، فکر می کنم المنتور برنده شود.
- رابط کاربری المنتور برای افزودن موارد جدید آسان تر است.
- رابط کاربری المنتور سریعتر است.
- شما می توانید به صورت مستقیم در صفحه سایت خود تایپ (درون خطی) کنید.
رابط کاربری ویژوال کامپوزر تنها درصورتی برنده می شود که بخواهید از حالت back end استفاده کنید.
فرق المان ها در المنتور و ویژوال کامپوزر
اینها المان هایی هستند که در واقع صفحه شما را تشکیل می دهند. بنابراین تصمیم گیری در مورد انتخاب صفحه ساز بستگی زیادی به المان یا عناصری دارد که می خواهید در صفحه خود قرار دهید.
علاوه بر این ، مهم نیست که چند المان در هر صفحه ساز گنجانده شده است ، مهم است که المان ها عملکرد لازم را داشته باشند.
المان های افزونه elementor
در حال حاضر ، افزونه المنتور پرو دارای 53 المان است که می توانید تمام المان ها را در تصویر زیر مشاهده کنید. علاوه بر این ، در بیشتر موارد می توانید از طریق افزونه های جانبی المنتور المان های جدیدی را اضافه کنید.
المان های افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر
افزونه ویژوال کامپوزر (WP Bakery) بیش از 50 المان در هسته اصلی خود دارد. این پلاگین از سایر افزونه ها مانند Gravity Form ، Contact Form 7 ، Revolution Slider ، Layer Slider ، Ninja Form و ووکامرس + 13 ابزارک همراه وردپرس هستند پشتیبانی می کند .
علاوه بر این ، برنامه Massive دسترسی به 200 المان و افزودنی عناصر پیشرفته Visual Composer را برای عناصر کاربردی برای کاربران وردپرس فراهم می کند.
این تعداد بسیار بیشتر از افزودنی های المنتور است. برخی از این افزودنی ها مربوط به موارد WooCommerce است. و بخشهای سفارشی محصولات و فروشگاهها را ایجاد کنید (که بسیار مفید و جالب هستند).
حال کدام یک از افزونه های المنتور و Visual Composer برنده رقابت در تنوع المان ها است؟
از نظر عناصر داخلی و المان ها ، هر دو برنده هستند. اما وقتی به موارد بیشتری نیاز دارید ، قطعاً ویژوال کامپوزر برنده بازی است.
بخاطر داشته باشید که ممکن است به عناصر خاصی نیاز داشته باشید که ممکن است در ویژوال کامپوزر و المنتور وجود داشته باشد و این به تعداد عناصر بستگی ندارد.
مقایسه افزونه صفحه ساز المنتور و ویژوال کامپوزر از نظر شخصی سازی المان های طراحی صفحه
هر افزونه المنتور و Visual Composer استایل المان ها را به روش های مختلف سفارشی می کند. در زیر به تعریف هر یک از آنها خواهیم پرداخت.
تنظیمات پیشرفته استایل افزونه المنتور
افزونه المنتور دارای دو تب پیشرفته و استایل در نوار کناری است.
زبانه Style: این زبانه به شما امکان می دهد تغییرات اساسی مانند ترازبندی و تنظیمات رنگ را انجام دهید.
تب پیشرفته: این زبانه به شما اجازه تنظیم فاصله، پدینگ، انیمیشن، حاشیه، تنظیمات رسپانسیو و css را می دهد.
این دو تب برای همه عناصر و المان ها مشترک هستند.
تنظیمات استایل در افزونه Visual Composer
افزونه Visual Composer بسته به نوع المان محتوای متفاوتی برای تنظیمات استایل نمایش می دهد. تنظیمات کلی حاشیه ها / پدینگ ، border ، پس زمینه و radius را می توان برای همه عناصر تنظیم کرد. اما هنگام ویرایش ستون ها تنظیمات جدیدی مانند Responsive و Parallax به شما می دهد.
به نظر شما کدام یک از افزونه های المنتور و Visual Composer در این مرحله برنده شد؟
تنظیمات استایل در پلاگین المنتور در نوار کناری موجود و واضح تر است.
در افزونه المنتور شما برای همه موارد گزینه یکسان دارید ، در حالی که پلاگین Visual Composer تنظیمات ویژه ای برای هر مورد دارد.
المنتور به شما امکان می دهد تا کد css را مستقیماً به المان دلخواه خود اضافه کنید ، در حالی که ویژوال کامپوزر به شما امکان می دهد کلاس css را اضافه کنید (اگرچه این گزینه در بعضی موارد که می خواهید css و js بهینه سازی شود و عملکرد سایت به خطر نیفتد می تواند مفید باشد).
به طور کلی ، اگر طرفدار سهولت استفاده از ویژگی های تغییر استایل هستید ، المنتور گزینه مناسب تری است و اگر سفارشی سازی بیشتری می خواهید ، می توانید از Visual Composer استفاده کنید.
به نظر می رسد برای تصمیم گیری هنوز خیلی زود است ، در مقایسه پلاگین های المنتور و Visual Composer هنوز چند مورد باید بررسی شود. شاید نظرت عوض شد!
مقایسه ویژوال کامپوزر و افزونه المنتور از لحاظ قالب های آماده
مدل های از پیش تعریف شده طراحی شما را تسریع می کنند. از طرف دیگر ، متخصصان طراحی این کار را به طرز شگفت انگیزی انجام داده اند تا ما به راحتی از استفاده از آنها لذت ببریم.
در این قسمت از بحث تفاوت بین Visual Composer و المنتور ، ما به قالب های از پیش تعریف شده این دو افزونه طراحی صفحه خواهیم پرداخت.
قالب های آماده المنتور
المنتور بیش از 120 قالب از پیش تعریف شده دارد.
قالب های آماده ویژوال کامپوزر
افزونه Visual Composer در حال حاضر دارای 85 قالب از پیش تعریف شده است. برخی از این قالب ها فقط بخشی از صفحه ای هستند که باید در داخل برگه استفاده شوند ، در حالی که برخی دیگر قالب های صفحه جداگانه ای هستند.
چه کسی برنده قالب های از قبل طراحی شده است؟
استفاده از این طرح ها به کاربرد و سایت شما بستگی دارد. فکر نمی کنم اینجا برنده ای وجود داشته باشد.
فرق المنتور و ویژوال کامپوزر در ویژگی ها خاص
هر یک از افزونه های المنتور و Visual Composer ویژگی های خاص خود را دارند که آنها را از یکدیگر متمایز می کند.
ویژگی های منحصر به فرد صفحه ساز المنتور
می توانید از هر یک از الگوهای ذخیره شده در افزونه المنتور مانند میانبرهای موجود در نوار کناری ، پاورقی و هر جای دیگر استفاده کنید.
هرگونه تغییر در طرح ذخیره شده ، آن را در مکانهای مورد استفاده به روز می کند.
سرانجام ، المنتور دارای یک ویژگی حالت پشتیبانی است که سایت را در حالت پشتیبانی نمایش می دهد.
عملکرد منحصر به فرد صفحه ساز ویژوال کامپوزر
Visual Composer Page Builder ابزاری کامل برای مدیریت نقش فراهم می کند که به شما امکان می دهد دسترسی به قسمت های خاص صفحه ساز Visual Composer را برای هر نقش محدود کنید.
افزونه ویژوال کامپوزر ، مانند المنتور ، می تواند موارد اصلاح شده را ذخیره کرده و در صفحات دیگر استفاده کند.
منصفانه است که به لیست متنوعی از افزونه های Visual Composer Pro به عنوان یکی دیگر از ویژگی های انحصاری نگاه کنید.
در این مرحله برنده کیست؟
افزونه های elementor و Visual Composer در این بررسی ویژگی های مشابهی دارند. زیرا ویژوال کامپوزر در مرحله Elements امتیاز Adans اضافی خود را بدست آورد. به نظر می رسد در این مرحله می توان هر دو افزونه را برنده دانست.
تصویر زیر خلاصه ای از نتایج تفاوت بین Visual Composer و المنتور است. همانطور که مشاهده می کنید ، ویژوال کامپوزر و صفحه ساز المنتور بسیار به یکدیگر نزدیک هستند.
منبع: راست چین
این انتخاب بر اساس فاکتورهای در نظر گرفته شده به نیاز شما بستگی دارد.
نظر شما چیه؟ کدوم صفحه ساز برای طراحی سایت مناسب هست؟ لطفا زیر همین مقاله برای ما کامنت کنید.