زمان مطالعه: 7 دقیقه
گرفتن درگاه پرداخت برای سایت چگونه است؟ نحوه دریافت درگاه پرداخت مستقیم و واسطه ای چگونه است؟ در این مقاله دقیقا میخواهیم به مبحث گرفتن درگاه پرداخت بانکی و شرکت های ارائه دهنده درگاه بپردازیم. اگر شما هم به دنبال درگاه بانکی هستی بهتون پیشنهاد میدم این مقاله را از دست ندهید.
آموزش راه اندازی و گرفتن درگاه بانکی در سایت ها
دریافت درگاه پرداخت برای سایت یکی از نگرانی های مدیران وب است. به خصوص که بخشی از این روند اداری خواهد بود. با توجه به این موضوع ، ممکن است در نگاه اول یک کار خسته کننده به نظر برسد
، اما با برخی ترفندها ، می توانیم در همان ابتدای راه اندازی سایت درگاه پرداخت بانکی داشته باشیم.
در این مقاله مراحل دریافت پورتال بانکی ، انواع درگاه های پرداخت و نحوه فعال سازی هرکدام را بررسی خواهیم کرد.
ضرورت دریافت درگاه های پرداخت آنلاین
دلایل مختلفی وجود دارد که تعداد سایت ها روز به روز در حال افزایش است. اولین دلیل دسترسی گسترده به فناوری و اینترنت با سرعت مناسب در هر نقطه از جهان است.
هزینه ساخت سایت کمتر از قبل است. روند کار کوتاهتر و آسان تر است و به دلیل تنوع و کیفیت قالب های آماده سایت ، وابستگی کمتری به برنامه نویسان وجود دارد.
از طرف دیگر ، مسائل اقتصادی و شرایط و تغییر در سبک تجارت. مردم به بازارهای بزرگتر و معرفی خود بهتر فکر می کنند.
درست است که داشتن سایت در این زمینه کمک می کند، اما در نهایت بیشتر این فعالیت ها با هدف کسب درآمد است و بهترین راه حل، دوری از فرایندهای سنتی جابجایی و نقل و انتقال پول است.
به همین دلیل ، افراد به دنبال درگاه پرداخت برای سایت هستند. بنابراین ، روند و مراحل دریافت پورتال بانکی را بررسی خواهیم کرد.
از هر نوع سایت که باشید ، تا حدی به یک درگاه بانکی نیاز خواهید داشت. البته نیاز فروشگاه های آنلاین برای دریافت درگاه بانکی کاملاً مشخص است.
اما سایت های دیگری مانند شرکت های بزرگ ، موسسات خیریه و غیره که ساختار WooCommerce ندارند ، گاهی اوقات برای فرآیندهایی مانند حق عضویت ، ثبت نام در کارگاه و کنفرانس و غیره به درگاه بانکی احتیاج دارند.
تفاوت های درگاه پرداخت مستقیم و واسط
- برای درگاه های پرداخت مستقیم حتما باید اینماد داشته باشید. اما برای درگاه واسط اجباری نیست.
- اگر درگاه پرداخت مستقیم را روی سایت خود داشته باشید نا و لوگو شما روی صفحه پرداخت نمایش داده خواهد شد. اما اگر درگاه پرداخت واسط داشته باشید این امکان وجود تدارد مگر اینکه هزینه بالاتری را بپردازید.
- با استفاده از درگاه مستقیم شما کارمزدی از شما کم نخواهد شد اما در درگاه واسط بسته به شرکتی که از سرویس آنها استفاده می کنید کارمز کسر خواهد شد.
- در درگاه های مستقیم پرداخت ها مستقیم به حساب شما واریز خواهد شد اما در درگاه های واسط زمان انتقال پول 24 الی 48 ساعت است.
- در درگاه های بانکی واسط اگر نیاز به پرداخت کارت به کارت باشد، مبلغ 500 تومان کم خواهد شد.
خب با این اوصاف ببینیم برای هر کدام باید چه مراحلی را طی کنیم.
نحوه دریافت درگاه پرداخت بانکی مستقیم
برای فعال سازی درگاه های پرداخت مستقیم در سایت ، نیازی به مراجعه حضوری به بانک نیست و کلیه مراحل بصورت آنلاین است.
نکته اول هر بانک درگاه خود را به شرکتی اختصاص می دهد که تحت همان بانک فعالیت می کند. به عنوان مثال ، برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملت ، باید فرم آنلاین را که شرکت پرداخت ملت برای این منظور در نظر گرفته است ، پر کنید.
بانک های دیگر نیز همین کار را می کنند. قبل از دریافت درگاه پرداخت آنلاین ، دو نکته وجود دارد که باید بدانید.
ابتدا مطمئن شوید که برای درگاه خود حسابی در همان بانک دارید. البته ، این نکته دارای یک تبصره است.
برخی از بانک ها مجبور به این کار نیستند. به عنوان مثال می توانید پورتال بانک سامان را بدون داشتن حساب از این بانک دریافت کنید. اما برای دریافت درگاه بانک ملت باید حساب کاربری داشته باشید.
نکته دوم (قبلا هم اشاره شد)، آن است که برای دریافت چنین درگاهی نیاز به اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی دارید. پس اقدامات لازم را از طریق سایت https://enamad.ir انجام دهید.
پس از دریافت اینماد، می توانید با گذراندن مراحل زیر، درگاه اختصاصی که به نوعی اعتبار سایتتان هم محسوب می شود را دریافت کنید.
مراحل دریافت:
- به وب سایت شرکتی که درگاه مورد نظر شما را تعیین می کند مراجعه کرده و فرم درخواست آنلاین درگاه پرداخت بانکی را پر کنید.
- درخواست بررسی و تأیید می شود.
- مواردی مانند شماره ترمینال ، نام کاربری و رمز عبور برای شما ارسال می شود. نوع دیگری از توافق نامه کتبی وجود دارد که باید بین شما و شرکت منعقد شود. این به سیاست شرکتی که در نظر دارید بستگی دارد. در اینجا لیستی از شرکت های درگاه پرداخت برای راحتی شما ارائه شده است.
در مرحله بعدی ، اسنادی به شما ارائه می شود که یک درگاه پرداخت با برنامه نویسی به سایت اضافه می کنید. البته اگر از وردپرس استفاده می کنید ، این مرحله متفاوت است.
زیرا نیازی به برنامه نویسی و گذاشتن کد در سایت نیست. بنابراین مرحله بعدی مربوط به کاربران وردپرس است.
مجموعه محصولات افزونه درگاه پرداخت ووکامرس زحمت شما را برای برکد نویسی کم می کنند و در سریع ترین زمان می توانید درگاه را روی سایت فعال کنید.
آموزش گرفتن درگاه پرداخت بانکی واسط
دسته دوم درگاه های پرداخت به عنوان واسطه عمل می کنند و با دریافت پورسانت به شما پول منتقل می کنند. می توانید بدون نیاز به آنها در سایت فعال کنید. قبل از بررسی مراحل دریافت ، بهتر است به نحوه کار این درگاه ها نگاهی بیندازید.
این شرکت ها دارای درگاه های مختلفی از بانک ها هستند. هزینه های سایت شما به حساب آنها واریز می شود و پس از رسیدن به حد نصاب می توانید درخواست تسویه حساب کنید و پول به حساب شما واریز می شود.
این نوع درگاه ها در ابتدای سایت بسیار مفید هستند و تا زمانی که در اینماد ثبت نام نکرده اید می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید.
لیست سایت های ارائه دهنده درگاه بانکی:
- وارد سایت مورد نظرتان شوید و ثبت نام کنید.
- برای احراز هویت اسکن کارت ملی و اسکن شناسنامه را وارد کنید.
- تأیید اطلاعات هویتی
- آدرس سایت را برای دریافت درگاه، ثبت کنید.
- تأیید دامنه از سمت شرکت درگاه واسط بانکی
- دریافت API مورد نظر
- اعلام شماره کارت، شماره حساب، شماره شبا و… برای حساب مقصد(به منظور واریز وجه به حساب شما که پس از رسیدن به حد نصاب انجام می شود.)
بسیار خب، این هم مراحلی که شما می توانید درگاه پرداخت بانکی را روی سایتتان فعال کنید. امیدوارم این مطلب برای راحتی کار شما قدم کوچکی برداشته باشد.
به انتهای این مقاله رسیدیم امیدواریم که برای شما مفید بوده باشه خوشحال می شویم شما هم اگر تجریه در زمینه درگاه های پرداخت آنلاین واسط و مساقیم دارید زیر همین پست بخش دیدگاه با ما و مخاطبان دیگر المنتور تمز به اشتراک بزارید.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: خرید بهترین هاست
رایان پی هم یکی از درگاه های واسط خوب هستش که مراحل ثبت نامش راحته و نیاز به مجوز نیست و با احراز هویت درگاه ارائه میده،
بله خیلی ممنون
درگاه پرداخت سپرده چطوره؟
استفاده نکردم